Više o POMOZI.hr

Dobrodošli na POMOZI.hr, suosjećajan i nepristran online prostor dizajniran da pruži utjehu, smjernice i podršku osobama koje se nose s psihološkim poteškoćama.

Naša misija je premostiti jaz u podršci mentalnom zdravlju nudeći sigurnu i privatnu platformu na kojoj korisnici mogu otvoreno izraziti svoje emocije, brige i strahove, bez straha od osude ili pristranosti. Bilo da se borite s osjećajima usamljenosti, depresijom, zloupotrebom alkohola ili droga pa čak i suicidalnim mislima, naš AI suputnik je ovdje da vam pomogne usmjeriti misli.

Naša platforma koristi najmodernije modele umjetne inteligencije, dizajniran je da razumije i reagira na vaše potrebe, pružajući uvidljive, suosjećajne i ohrabrujuće razgovore. Imajte na umu da, iako naš suputnik baziran na umjetnoj inteligenciji može pružiti značajnu podršku, on nije zamjena za profesionalnu pomoć. Ako se nosite s ozbiljnim psihološkim problemima, snažno vam preporučujemo da potražite pomoć profesionalca za mentalno zdravlje.

U skladu s našim obvezama prema privatnosti, poštujemo vašu anonimnost. Ne pohranjujemo kolačiće, ne koristimo lokalnu pohranu niti na bilo koji način pratimo korisnike. Vaši razgovori su samo vaši, održavaju se u potpunoj povjerljivosti.

Zapamtite, niste sami, a traženje pomoći je znak snage. Ovdje smo da vam pomognemo, da vas saslušamo i podržimo. Također pružamo kontakt detalje za profesionalne usluge pomoći, ako želite potražiti daljnju pomoć.

Neka POMOZI.hr bude vaša sigurna luka u oluji života.