Izjava o odricanju odgovornosti

Općenito odricanje odgovornosti

Vaša upotreba web stranice POMOZI.hr (u daljnjem tekstu "Web stranica") podliježe sljedećem odricanju odgovornosti i izričitim uvjetima korištenja. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uvjete prije korištenja Web stranice. Pristupanjem i korištenjem Web stranice izričtio pristajete na sve navedene uvjete i odredbe, uključujući sljedeće specifičnosti:

Korištenje generativne umjetne inteligencije

Web stranica koristi tehnologiju generativne umjetne inteligencije (AI) kako bi korisnicima pružila realno iskustvo razgovora. Važno je razumjeti da je sadržaj generiran od strane AI tehnologije rezultat algoritamske obrade unosa korisnika. Stoga, ne preuzimamo odgovornost za bilo kakav tekst koji se generira kao rezultat vašeg unosa ili za bilo kakve posljedice upotrebe tog teksta.

Web stranica kao ne-dijagnostički alat

Naglašavamo da Web stranica nije dizajnirana niti treba biti korištena kao dijagnostički alat ili zamjena za stručnu i/ili profesionalnu medicinsku, psihološku, pravnu, financijsku ili bilo koju drugu vrstu pomoći. Sve informacije i savjeti dobiveni putem Web stranice su isključivo informativne prirode i ne mogu zamijeniti stručno mišljenje. Odričemo se bilo kakve odgovornosti za odluke ili radnje poduzete na temelju sadržaja dobivenog na Web stranici.

Poziv na etičko ponašanje

Svaki korisnik je osobno odgovoran za poštivanje pravila ponašanja koja zabranjuju govor mržnje, prijetnje nasiljem, i bilo koju drugu vrstu štetnog ponašanja. Potičemo sve korisnike da djeluju s poštovanjem i integritetom prema drugima.

Pristanak na uvjete korištenja

Pristupom i korištenjem Web stranice, izričito pristajete na ovo odricanje od odgovornosti i uvjete korištenja. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, ljubazno vas molimo da ne koristite Web stranicu.

Informativni sadržaj

Web stranica pruža informacije i sadržaj koji je općenite prirode te može biti podložan promjenama. Iako ulažemo napore kako bismo osigurali točnost i ažuriranost informacija, ne možemo jamčiti potpunost, točnost ili pouzdanost takvih informacija. Stoga, bilo kakvo oslanjanje na informacije s Web stranice je isključivo na vlastiti rizik.

Tehničke poteškoće

Unatoč našim nastojanjima da održavamo Web stranicu dostupnom i s minimalnim prekidima, ne možemo jamčiti da će Web stranica biti bez tehničkih poteškoća, prekida ili pogrešaka. Ne snosimo odgovornost za bilo kakvu štetu ili gubitak koji može proizaći iz takvih tehničkih problema.

Korisnički generirani sadržaj

Web stranica omogućuje korisnicima unošenje sadržaja. Ne preuzimamo odgovornost za sadržaj koji je kreiran od strane korisnika i ne odobravamo niti podržavamo bilo kakav neprimjeren sadržaj. Korisnici su odgovorni za svoje postupke i sadržaj kojeg unose na Web stranici.

Intelektualno vlasništvo

Svi autorski materijali, logotipi, dizajn, tekstovi, grafike i drugi sadržaji na Web stranici su zaštićeni autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnom vlasništvu. Nijedan dio tih materijala ne smije se reproducirati, distribuirati, objavljivati, prenositi ili koristiti bez našeg prethodnog pisanog odobrenja.

Promjene uvjeta

Zadržavamo pravo izmjene ovog odricanja odgovornosti u bilo kojem trenutku. Svaka izmjena će biti objavljena na Web stranici i stupit će na snagu od trenutka objave. Vaša daljnja upotreba Web stranice nakon objave takvih promjena smatrat će se prihvaćanjem izmijenjenih uvjeta.

Kontakt

Vaše razumijevanje i pristanak na ove uvjete su od suštinske važnosti za nas. Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije o našim uvjetima korištenja ili politici privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate na info@codeasy.com adresu. Vaša sigurnost, privatnost i zadovoljstvo su naši najveći prioriteti.